متأسفانه گاهي برخي از افراد مانند کارمندان که چاي بيشتري در طول روز مصرف ميکنند، اصلاً حواسشان به اضافه دريافت کالري از طريق خوردن قند و شکر بيش از اندازه نيست و نميدانند چرا وزنشان افزايش پيدا ميکند.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار به نقل از باشگاه خبرنگاران، در پاسخ به اين سوال بايد بگوييم که مصرف چاي همراه آبليموي تازه نه تنها اشکالي ندارد بلکه عادت غذايي بسيار خوبي هم محسوب ميشود.
به طور کلي ترکيب پلي فنولهاي موجود در چاي که خاصيت آنتياکسيداني و ضد سرطاني هم دارند با آبليموي تازه ميتواند ارزش تغذيهاي اين نوشيدني پرمصرف را بالاتر ببرد.
البته بايد حواستان باشد که آبليمو بايد زماني که چاي خنک شده است به آن اضافه شود تا ويتامين C موجود در آبليمو در اثر گرماي بالاي چاي تخريب نشود و از بين نرود.
بد نيست بدانيد عادت به نوشيدن چاي و آبليمو که يکي از بهترين عادتهاي غذايي است از گذشتههاي دور در ميان ايرانيان رواج داشته و معمولاً ايرانيها در فصلهاي سرد سال که ليموترش تازه به وفور در دسترس بود، علاقه بيشتري به نوشيدن چاي و آبليمو نشان ميدادند.
البته بايد يادآور شوم گاهي طعم گس چاي با افزودن کمي آبليمو شکسته ميشود و به همين دليل هم حس خوشايندي براي مصرفکننده ايجاد ميکند. در چنين مواردي، ممکن است افراد علاقهمند به چاي و آبليمو نياز بيشتري براي خوردن خوراکيهاي شيريني مانند قند، شکر يا ساير شيرينکنندهها با اين نوشيدني در خود حس کنند. با اين حساب اگر قرار باشد ارزش تغذيهاي چاي را با آبليمو افزايش دهيد و از آن طرف طعم جديد آن را با مصرف تعداد بيشتري قند يا مقدار بيشتري شکر بپسنديد ما به هيچوجه نوشيدن چاي و آبليمو به اين صورت را به شما پيشنهاد نميکنيم.
در نهايت بد نيست بدانيد مصرف قند فراوان، حتي با نوشيدنيهاي مفيد و پرخاصيت ميتواند هم بهداشت دهان و دندان را به خطر بيندازد و هم ابتلا به چاقي را در طول زمان به همراه داشته باشد.
متأسفانه گاهي برخي از افراد مانند کارمندان که چاي بيشتري در طول روز مصرف ميکنند، اصلاً حواسشان به اضافه دريافت کالري از طريق خوردن قند و شکر بيش از اندازه نيست و نميدانند چرا وزنشان افزايش پيدا ميکند.
در هر صورت ما آبليمو را براي افزايش ارزش تغذيهاي به چاي اضافه ميکنيم و اگر قرار باشد به قيمت مصرف قند بيشتر، اين کار را بکنيم، بهتر است که قيد نوشيدن اين نوع چاي را بزنيم.
انتهاي پيام/590 پ